Ohjeita SM-kisoihin osallistuville

Ilmoittautuminen: Urheilijat ilmoittautuvat itse SM-kisoihin ja maksavat ilmoittautumismaksun, joka yleensä vaaditaan jo ilmoittautumisen yhteydessä. SM-viesteihin seura hoitaa ilmoittautumisen.

Majoitus ja matkat: Urheilijat huolehtivat itse matkat kisapaikoille ja majoitukset, jotka kannattaa varata usein jo kauan etukäteen. Kannattaa tietenkin sopia kimppakyytejä jos mahdollista. Sm-viesteihin kyyti ja majoitus yleensä varataan/järjestetään koko joukkueelle seuran puolesta.

Seuran taloudellinen tuki SM-kisamatkoille:

  • Yleisen sarjan SM-kisat: urheilijoille maksetaan osanottomaksut takaisin täysimääräisenä ja kohtuullisista majoitus- ja matkakuiluista toimintakäsikirjan mukaan. Kuitit aiheutuneista kuluista kannattaa siis laittaa talteen ja laskuttaa seuralta matkalaskulomakkeella.
  • Junioreiden SM-kisat: seura korvaa osanottomaksut urheilijoille täysimääräisenä. Seuralla on lisäksi varattu xxxx € tukisumma, joilla korvataan junioriurheilijoille SM-kisareissujen kuluja (matka- ja majoituskustannuksia osanottomaksujen lisäksi).
  • Urheilijoiden tulee toimittaa seuralle 20.9. mennessä mennessä matkalaskut kesän SM-kisamatkoistaan (matkalaskulomake). Edellä kuvattu tukisumma jaetaan syyskuun lopussa urheilijoille SM-kisamatkoista aiheutuneiden kustannusten mukaan.  Kuitit aiheutuneista kuluista kannattaa siis laittaa talteen.  

Kilpailuohjeet: SM-kisoihin osallistuvien urheilijoiden on syytä perehtyä huolella kilpailuohjeisiin ja mm. osanoton varmistuksiin ja calling järjestelyihin. Säännöistä ei näissä kisoissa lipsuta.