Haemme kesän YU-kouluun ohjaajia

YU-jaosto hakee ohjaajia kesän YU-kouluun - sekä aikuisia että nuoria! Jos olet vähintään 15-vuotias (tai täytät tänä vuonna) vastuuntuntoinen hyvä tyyppi ja halua tehdä töitä lasten liikunnan/urheilun parissa, voit päästä kivaan ohjaajaporukkaan mukaan. Maksamme työstä myös pientä palkkaa! Kiinnostaako, lue lisää...

YU-koulussa harjoittelevat seuran 5-14 -vuotiaat juniorit. Yleisurheilukoulu alkaa toukokuun loppupuolella ja loppuu syksyllä koulujen alkaessa, harjoitusillat maanatai ja torstai (osalla ohjaajia vain maanantaisin). Viime vuosina yleisurheilukoulussa on ollut mukana noin 200 osallistujaa ja noin 25 ohjaajaa.

KOULUTUS:

  • Vaikka tehtävässä on omasta urheilutaustasta etua, välttämätöntä se ei ole. Kaikki uudet ohjaajat saavat tehtävään vaadittavan koulutuksen.
  • Ohjaajilta vaadittava Yleisurheilun ohjaajakoulutus (2 pv) järjestetään EPUn toimesta huhti-toukokuussa 2-3 kertaa eri paikkakunnilla. YU-jaosto maksaa seuran toimintaan mukaan lähtevien ohjaajien koulutuksen (130€). Koulitus järjestetään Alajärvellä la 21.4. ja la 12.5. tai vaihtoehtoisesti su 22.4. ja su 13.5.

PALKKA:

Ohjaajille maksetaan jokaiselta harjoitusillalta pientä palkkaa (10€ /ohjattu harjoitustunti). Kauden lopuksi ohjaajat saavat myös työtodistuksen.

Jokaisella ohjaajalla on mahdollista olla kesällä silloin tällöin poissa harjoituksista esim. perheen lomamatkan, rippikoululeirin, tärkeän kilpailun tms. takia.

ILMOITTAUTUMINEN / HAKEMINEN OHJAAJAKSI:

  • Vanhat ohjaajat: Kaikki edellisvuosina YU-koulun ohjaajina toimineet-ilmoittautukaa allekirjoittaneelle 28.4. mennessä niin olette mukana.
  • Uudet ohjaajat voivat hakea ohjaajaksi esittämällä vapaamuotoisen hakemuksen valmennuspäällikkö Hannu Tuurille sähköpostitse 10.4. mennessä. Uusia ohjaajia koulutetaan ja palkataan n. 5 kpl tarpeen mukaan.

Lisätietoja: Hannu Tuuri

hannu.tuuri@seamk.fi   / 040-830 2346

Takaisin listaukseen