Tiedotteet

Suurleiri on tarkoitettu kaikille 12-15 –vuotiaille urheilusta ja liikunnasta pitäville nuorille, jotka haluavat harrastaa monipuolista liikuntaa ja kokeilla erilaisia urheilulajeja. Leirin tarkoitus on tarjota sekä liikunnan harrastajille että aktiivisille kilpaurheilijoille uusia elämyksiä urheilun ja liikunnan parissa.

Virkiän 110-vuotis suurleirin ohjelmaan kuuluu monipuoliset ja erilaiset liikuntaharjoitukset sekä mukavaa yhdessäoloa. Leirin aikana pääsee tutustumaan myös moniin eri lajeihin. Suurleiri huipentuu leiriolympialaisiin.

Virkiän suurleiri järjestetään Kuortaneen urheiluopistolla ma-ke 19.-21.6.2017 Leirin omakustannusosuus on alustavasti noin 120-145 euroa/hlö sisältäen majoituksen täyshoidolla sekä harjoitukset. Taloudellisin perustein on mahdollista hakea leiriavustusta Virkiältä. Avustushakemukset käydään läpi tapauskohtaisesti ja luottamuksella.

Ennakkoilmoittautumiset Tero Viljaselle tero.viljanen@lapuanvirkia.fi mieluiten vko 10 mennessä eli viimeistään 12.3. Ennakkoilmoittautuminen on tärkeää, sillä kartoitetaan leiriläisten lukumäärää ja osallistujia lajeittain. Paikkoja on tähän mennessä varattu 100 ensimmäiselle.

Tervetuloa kesän huipputapahtumaan!
 

Takaisin listaukseen