Tiedotteet

Tampere Junior Indoor Games kilpailtiin viikonloppuna Tampereella. Kolmipäiväinen kansainvälinen hallikilpailu kerää vuosittain noin 2000 urheilijaa Pirkkahalliin. Tänä vuonna 23. kerran järjestetyssä kilpailussa oli mukana kuusi virkiäläis urheilijaa. Lauantaina juostiin pikamatkoja ja Sunnuntaina aitoja, muiden lajien ollessa myös mukana.

Juho Kallio kilpaili lauantaina 13-vuotiaiden 60 metrillä. Alkuerissä juostu aika 8,13 on Juhon uusi ennätys. Finaalissa hän ylsi kolmanteen sijaan. Kuulantyönnössä Juho pystyi parantamaan ennätystään tulokseen 11,72 ja sijoittui tällä tuloksella neljänneksi. Valtteri Louko sivusi 14-vuotiaiden 60 metrin alkuerissä ennätysaikaansa ja ylsi finaaliin. Finaalissa Valtteri pystyi vielä parantamaan ja uusi ennätys kirjataan nyt lukemiin 7,95. Valtteri oli kilpailun neljäs. Aleksi Joutsiniemi juoksi 10-vuotiaiden 60 metrin alkuerissä uuden ennätysaikansa 9,42. Finaalissa Aleksi sijoittui kuudenneksi. Kuulassa hän jäi vain 8 cm päähän mitalista, työnnettyään uuden ennätyksensä 7,44. Aleksin sijoitus oli lopulta neljäs.

Sunnuntaina Juho kilpaili 13-vuotiaiden 60 metrin aitajuoksussa. Suoraan loppukilpailuna juostussa kilpailussa hän sijoittui toiseksi uudella ennätyksellään 9,55. Juhon aika sijoittuu kaikkien aikojen tilastossa sijalle 11. Pituudessa Juho sijoittui viidenneksi. Tasaisessa kilpailussa Juhon ero voittajaan oli vain 7 cm. Valtteri jatkoi aitajuoksumenestystä sijoittumalla 14-vuotiaiden 60 metrin aitajuoksussa kolmanneksi. Valtteri pystyi juoksemaan tiukassa kilpailussa uuden ennätyksensä 9,13. Tällä ajalla Valtteri sijoittuu kaikkien aikojen tilastossa sijalle 30. Santeri Yliselä heitti Sunnuntai-illan päätteeksi kilpaillussa 14-vuotiaiden keihäässä uuden ennätyksensä 37,74 ja sijoittui kilpailun kuudenneksi. Santeri paransi ennätystään myös lauantaina kilpailussa korkeushypyssä tulokseen 1,42.

Viivi Louko paransi ennätystään pikamatkalla, aitajuoksussa ja keihäässä. 60 metrin uusi ennätys on 9,07, aitajuoksussa 10,88 ja keihäässä 24,26.  Inka-Maria Ylitalo pystyi urheileemaan omalla vahvalla tasollaan. Kaikki urheilijat saivat runsaasti kokemusta ison mittakaavan kilpailuista.

Tuloksiin pääset TÄSTÄ

Takaisin listaukseen