Tiedotteet

SM-viestit kilpailtiin heinäkuun toisena viikonloppuna Tampereella Ratinan stadionilla. Virkiältä mukana oli joukkue kolmessa viestissä: 4x100m N19- ja P15-sarjoissa sekä 4x80m aitaviestissä P15-sarjassa.

 

 

P15-sarjan aitaviestijoukkue Valtteri Louko, Santeri Yliselä, Oskari Käpyaho ja Juho Kallio avasi kisat Virkiän osalta lupaavasti selvittäen tiensä alkuerien viidenneksi nopeimmalla ajalla 47,79 B-finaaliin. Mitalisauma oli selvä ja iltapäivän loppukilpailuun lähdettiinkin kovin odotuksin. Finaalissa juoksu kuitenkin päättyi Oskari Käpyahon harmittavaan kaatumiseen ja joukkueen hylkäykseen. Viestijuoksun dramatiikalta ei näin päästy tälläkään kertaa välttymään. Sekä alkuerän hieno juoksu että finaalin jännitysnäytelmä antoivat kuitenkin pojille arvokasta kokemusta, jota tarvitaan ehkä myös ensi vuonna aitaviestin merkeissä. Joukkueen juoksijoista Louko, Yliselä ja Kallio ovat ensi kesänäkin samassa 15-vuotiaiden sarjassa.

 

Virkiän pojat olivat 15-sarjassa mukana myös 4x100m pikaviestissä. Valtteri Louko, Oskari Käpyaho, Santeri Suutala ja Juho Kallio juoksivat alkuerien yhdeksänneksi nopeimman ajan 48,16 ja karsiutuivat siten niukasti finaalista 0,05 sekunnin erolla viimeiseen finaaliin selvinneeseen joukkueeseen, Seinäjoen Seudun Urheilijoihin.

 

19-vuotiaiden naisten pikaviestissä Virkiän väreissä kapulaa kiidättivät Jonna Peritalo, Heli Killinen, Nella Tuuri ja Emilia Kokko. Joukkue juoksi alkuerässään kuudenneksi ajalla 51,16 ja sijoittui kokonaiskilpailussa sijalle 16.

 

 

 

 

Ensi vuonna SM-viestit siirtyvät perinteiseltä paikaltaan heinäkuulta syyskuulle, kun Mikkelissä taistellaan viestijuoksun mestaruuksista 8.-9.9.2018.

 

Yleisurheilukesä 2017 jatkuu Suomen mestaruuskisojen osalta seuraavaksi Seinäjoen Kalevan kisoissa 20.-23.7.

 

Tulokset, SM-viestit 2017 Tampere

 
Takaisin listaukseen