Tiedotteet

Virkiän yleisurheilujaosto järjestää yhteisen kisamatkan (yli seurarajojen) Jyväskylään Keski-Suomen avoimiin juniorihallikilpailuihin la 20.1. Kisojen lajit ja ilmoittautumislinkin löydät tästä.

  • Kisabussi starttaa Lapuan ABC:ltä noin klo 7.30, kotimatkalle lähdetää Jyväskylästä heti kisojen päätyttyä noin klo 17.30. Urheilijoita otetaan kyytiin mm. Kanavan Kevarilta ja muualta matkan varrelta (etukäteen tietoa mistä).
  • Matkan hinta 20 € / urheilija. Jokaista urheilijaa kohti kisareissulle pääsee mukaan yksi huoltaja maksutta. Matka maksetaan bussissa.
  • Ilmoittautumiset kisabussiin sähköpostitse: virkiayu@gmail.com tai Hannu Tuurille 040 830 2346. Noin 10 henkeä otetaan vielä matkalle ilmoittautumisjärjestyksessä.
  • Jokainen urheilija/huoltaja vastaa itse ilmoittautumisesta kilpailuihin haluamiinsa lajeihin (15.1. mennessä) ja lajien ilmoittautumismaksuista sekä matkalla mahdollisista ruokailuista aiheutuvista kuluista. (Pysähtyminen mennen tullen Hirvaskankaalla.
  • Huomaattehan, että vuoden vaihtuessa myös urheilijoiden sarjat vaihtuvat. Urheilija urheilee siinä sarjassa, kuinka monta vuotta hän täyttää kuluvan vuoden aikana. Yleensä on mahdollista kilpailla myös ylemmässä sarjassa kuin oma ikä edellyttäisi.

Toivottavasti saadaan mukaan iso porukka urheilijoita. Porukalla nämä kisareissut kun ovat kaksinverroin kivempia ja kantavat harrastusta eteenpäin:)

Lisätietoja:  Hannu Tuuri, 040 830 2346

 

 

Takaisin listaukseen