Tiedotteet

Kesän 2018 seuratyöntekijä esittelyssä  

Yleisurheilujaoston kesän 2018 seuratyöntekijä, Juuso Kärki, on 24 -vuotias reipas nuorimies, joka on ehtinyt lukion jälkeen hankkia monipuolista osaamista eri lajien valmennuskursseilta ja suorittamaan myös liikunta-alan ammattitutkinnon (liikuntaneuvoja). Juuson opiskelut jatkuvat tällä hetkellä Kajaanin AMK:ssa, jossa hän opiskelee liikunnanohjaajaksi.

Juuso on toiminut ohjaus/valmennustehtävissä mm Lahden Ahkerassa (YU) ja Lahden FC Kuusysissä (jalkapallo). Lapualaiset tunnistavat hänet mahdollisesti Crossfitistä tai Lapuan kaupungin uimakouluista, joissa molemmissa hän on toiminut ohjaajana. Näin myös tulevana keväänä ja kesänä.

Virkiän yleisurheilussa Juuso tulee osallistumaan aktiivisesti päivittäiseen toimintaan harjoitusten ohjaajana ja valmentajana sekä toiminnan organisoijana. Lisäksi hänen tehtäviinsä kuuluu mm. toimistotehtäviä sekä tiedottamista. Seuratyöntekijä toimii tiiviissä yhteistyössä YU-jaoston kanssa, erityisesti valmennus-ja nuorisopäälliköiden kanssa. Juusoa tullaan näkemään kesän aikana paljon seuran harjoituksissa ja kisamatkoilla.

Juuso harrasti nuorempana yleisurheilua ja jääkiekkoa, nykyään rakkain harrastus löytyy voimailulajien puolelta:)

H.T.

Takaisin listaukseen