Julia ja Nella suorittivat SUL:n nuorisovalmentajatutkinnon

Virkiän yleisurheilun valmentajakaarti vahvistuu entisestään, kun seuran nuoret valmentajat Julia Kallio ja Nella Tuuri saivat sunnuntaina nuorisovalmentajatutkinnon käteensä koko talven kestäneestä koulutuksesta.

Tutkinto koostui neljästä perjantai-sunnuntai lähijaksosta ja etäopiskelusta. Lähiopetusjaksojen kesto oli noin 90 tuntia. Tutkinnon keskeisenä sisältönä on yleinen valmennusoppi, lajiryhmäkohtainen valmennusoppi ja eri lajien tekniikka. Tutkinnon jälkeen valmentaja tuntee nuorisovalmennuksen perusteet sekä osaa toimia pitkäjänteisesti seuran lajivalintavaiheessa olevien urheilijoiden (14-17-v) valmentajana huomioiden nuorten fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen kasvun ja kehityksen. Nuorisovalmentajatutkinnon (TASO2) suorittaa vuosittain koko valtakunnassa vain noin 40 valmentajaa.

Menneen talven harjoituksissa Julia ja Nella ovat vastanneet seuran jr-valmennusryhmän valmennuksesta yhdessä Pekka Takamaan kanssa. Tulevana kesänä koko kolmikko jatkaa valmentajina Virkiän POP Yleisurheilukoulussa.

Onnittelut Julialle ja Nellalle!

Takaisin listaukseen