Tiedotteet

Aikuisten yleisurheilukoulussa harjoitellaan rennossa hengessä eri lajien tekniikoita ja käydään läpi erilaisia tekniikkaharjoitteita sekä keskeisiä oheisharjoitteita sekä lajien sääntöjä. Jokaisella kerralla keskitytään yhteen lajiin ja kesän aikana käydään läpi lähes kaikki yleisurheilulajit.

Ryhmä ei ole tarkoitettu kilpaurheilijoille, vaan siihen voi osallistua jokainen asiasta innostunut omaan kunnosta ja lähtötasosta riippumatta.

Ryhmän ohjaajina toimivat seuran valmentajat siten, että jokaisen laji-illan kohdalla harjoituksesta vastaa mahdollisuuksien mukaan lajiin parhaiten perehtynyt valmentajamme tai urheilijamme.

Aikuisten yleisurheilukoulu starttaa ma. 28.5. klo 17.30 urheilukentällä –jos haluat mukaan ryhmään, ilmoittautuudu tästä linkistä, tai paikan päällä ensimmäisenä harjoitusiltana kentällä. Ryhmä kokoontuu pääkatsomon pohjoispäädyssä.

Ryhmän harjoitusmaksu 60 € (joka ei sisällä lisenssiä eikä vakuutusta toisin kuin junioreiden YU-koulu).

Kesän aikana ryhmä kokoontuu 8 kertaa aina samaan kellonaikaa klo 17.30-19.00. Eka harjoitus ma 28.5. ja loput kerrat torstai iltoja: 7.6./14.6./28.6./5.7./12.7./19.7./26.7.  (kesän harjoituskalenteri löytyy tästä)

Takaisin listaukseen