Kesän yleisurheilukoulu päättyi Silja Line -seurakisoihin

Kesän viimeiset ja samalla yleisurheilukoulun päättävät Silja Line -seurakisat kisattiin viileässä syyssäässä maanantaina 13.8. Kilpailujen alussa muistettiin nuoria SM-mitalisteja, joita Virkiässä oli huimat kahdeksan. Juhlallisuuksien jälkeen alkoivat alkulämmittelyt sekä kilpailut.

    Tällä kertaa irti pääsivät myös 5-vuotiaat vauhtiviikkarit, joita oli kentällä runsaasti. Yleisurheilukoulun pienimmille varmasti jäävät erittäin positiiviset ajatukset ensimmäisistä yleisurheilukisoista. Siitä se homma lähtee! Kentällä riitti toimitsijoita, taustajoukkoja ja 5-15 -vuotiaita urheilijoita positiivisella mielellä. Myös katsomossa oli runsaasti väkeä. Lajeina viimeisissä seurakisoissa oli muun muassa pikajuoksua, pallon-, kiekon- ja keihäänheittoa sekä pituus- ja korkeushyppyä. 

        Tälläkin kertaa kisoissa nähtiin myös muiden seurojen edustajia, mikä on mahtava lisä Virkiän yleisurheilukoululaisten lisäksi. Erityiskiitokset myös paikalla olleille runsaslukuisille toimitsijoille. Teidän monipuolinen tukenne lastenne harrastuksessa on erittäin tärkeä ja korvaamaton. Lapsen harrastamisessa vanhempien tärkeimmät tehtävät harrastuksen toteutumiseksi ovatkin kannustaminen, kustantaminen ja kuljettaminen. Nyt kesän yleisurheilukoulu on paketissa ja se oli aurinkoinen, onnistunut ja tuloksekas. Yleisurheilukoulussa opittiin uutta, tutustuttiin uusiin ystäviin sekä liikuttiin monipuolisesti eri lajeissa ja leikeissä.

 

Juuso

 

Tulokset Seurakisat 13.8.2018

 

Kuvat: Pekka Takamaa

Takaisin listaukseen